Zakelijk

Verras jouw gasten met de smaak van incredible roses!

Als retailer, groothandel of horecaondernemer wilt je natuurlijk jouw klanten verrassen. Je bent dus altijd op zoek naar bijzondere producten die verleiden tot aankoop en consumptie. Eetbare rozen brengen romantiek in jouw assortiment. Ze zijn een lekkere toevoeging aan salades of gerechten als natuurlijke smaak- en kleurmaker.

Onze rozen worden biologisch gekweekt.

Wij gebruiken alleen natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen die zijn toegestaan in de biologische voedselproductie. Alle producten voldoen aan de voedselveiligheidseisen en worden uitvoerig getest voor verkoop. Hiervoor beschikken we over het Global Gap Fruit & Vegetables certificaat en SKAL certificaat.

Uit eigen kwekerij

Alle producten komen uit onze eigen kwekerij. De rozen worden in de vroege ochtend geoogst wanneer het smaakniveau het hoogst is. Ze worden onmiddellijk gekoeld, verpakt en verzonden in EPS-dozen met icepacks.

Nr. 1 in eetbare rozen

De geur- en smaakrozen van Incredible Roses zijn uniek in Nederland en inmiddels ook in andere landen van Europa te verkrijgen.

Assortiment

Verse rozen

Geurige & smakelijke rozen, 4 grote rozen in 2-4 kleuren, om uw gerecht op smaak te brengen. 
Verpakt in een hersluitbare PETschaal met label. Eetbare decoratierozen, 10-12 kleine kleurrijke eetbare rozen. Perfect voor decoratie. Verpakt in een hersluitbare PET-schaal met label. De rozen zijn in grootverpakking beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rozenproducten

Rozen chutney. Glazen pot, 100 ml. 
Rozen siroop. Glazen fles, 250 ml. 
Gedroogde rozenblaadjes. Hersluitbare schaal, 10 gram.

Eetbare rozen zijn aantrekkelijk voor de feestdagen. Incredible rozen groeien in de kas, dus je kunt ze het hele jaar door vers aanbieden. Incredible rozen geven een speciaal geur-, kleur- en smaakaccent aan jouw evenement. Ze maken een jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft onvergetelijk.Breng jouw assortiment op smaak met Incredible rozen! Intense geur- en smaakmaker. Ben je nieuwsgierig geworden en wilt je een proefpakket ontvangen? Incredible rozen zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Scroll naar top