Salade met geroosterde radijs, burrata en rozen

Unieke salade die gemaakt kan worden met diverse rozen blaadjes.

Ingrediënten

  • 2 bakjes groene aspergetips
  • 1 bosje radijs
  • 1 citroen
  • 2 bollen burrata
  • 2 tenen knoflook
  • 1 bakje edamme boontjes
  • Handje geschaafde amandelen
  • Olijfolie
  • Bosje verse basilicum
  • Een stuk ciabatta
  • Incredible Spicy rozenblaadjes

Bereiding:

Snijd de radijs in kwartjes en bak kort in een pan met een beetje knoflook, zout en peper. Rooster daarna de asperges kort in de pan. Maal de ciabatta fijn in de keukenmachine en rooster daarna in een pan met het amandelschaafsel. 

 Maal de basilicum in een kleine blender fijn met wat olijfolie en citroensaptot je een mooie kruidenolie hebt.  Serveer de groente op een bord en scheur de burrata er op. Strooi daarover het broodkruim en de rozenblaadjes. Maak af met de kruidenolie en wat zout en peper.

Scroll naar top