Met trots onthullen we onze heerlijke en smakelijke rozensiroop.

We tellen vrolijk af. Expo Houten opent binnenkort de deuren voor een van de nieuwste toevoegingen aan onze collectie: rozensiroop.

Op 30 september en 1 oktober zullen we onze prachtige siroop onthullen op de 30e editie van Vakbeurs Foodspecialiteiten. De internationale vakbeurs voor voedingsspecialiteiten voor ondernemers die alleen met de allerbeste producten willen werken. Wat deed ons denken dat de foodmarkt wacht op rozenstroop?

Welnu, onze gloednieuwe rozenstroop is een geweldige innovatieve vangst op de Nederlandse markt voor voedselspecialiteiten. Dit nieuwe product van Nederlandse bodem heeft veel toepassingen en is gemaakt van biologisch geteelde rozenblaadjes. Natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat het alleen pure en natuurlijke ingrediënten bevat. Je moet het ruiken en proeven om het te weten. Onze siroop heeft een zeer zacht-zoete rozengeur. Je mond wordt op smaak gebracht met zoete rozen en een vleugje zure citroen. Maar houd er rekening mee dat hoewel de siroop een zeer zoete smaak heeft, deze zoveel minder suiker bevat dan een normale siroop.

Kunnen we je vertellen hoe we onze rozenstroop onweerstaanbaar lekker maken en welke ingrediënten we daarvoor gebruiken? Natuurlijk kunnen we dat! De rozenblaadjes worden geoogst van biologisch geteelde rozenplanten die in Nederlandse kassen groeien. De blaadjes worden verwerkt in een mengsel van water, suiker en citroensap. We wachten net zo lang als nodig is om de smaak van de bladeren in de siroop te laten komen. De siroop wordt in flessen gedaan en is daarna lang houdbaar. Het klinkt eenvoudig, toch? Maar om het te maken zoals wij het doen, moet je de aanraking hebben die we niet zomaar weg kunnen geven. En je zult ook beste vrienden moeten worden met onze vrienden van EerlijkNL, om alles te weten. Maar doe geen moeite. Ons geheim is veilig bij hen ?

Wat kun je nu doen met onze rozenstroop? Er zijn zoveel dingen. Je kunt bijvoorbeeld genieten van de mooie zachtroze kleur en zoete rozensmaak in champagne, prosecco of alcoholvrije mocktails. Je kunt het in je yoghurt eten of als smaakmaker op je ijs gebruiken. Vergeet niet om het af te werken met verse rozenblaadjes als decoratie. Maar misschien is het leukste dat je je kinderen rozen in hun limonade kunt laten proeven. Ze zullen verbaasd zijn. Ze zullen er dol op zijn. En dat is een belofte!

Terwijl we ons voorbereiden om volgende week maandag en dinsdag naar de beurs te gaan, willen we u ook graag ontmoeten. Kom langs bij stand 0,22 en ontmoet ons!

Scroll naar top